pondělí 16. února 2015

Seznámení

Ahojte,
ve zkratce bych vám chtěla říct něco o mě. Jmenuji se Aneta, ale většina mě zřejmě znáte pod jménem Anett. Bydlím nedaleko Ostravy. Mám 17 let, ale už jenom chviličku.
Studuji zdravotní školu a v budoucnu bych chtěla být zdravotní sestrou a pomáhat lidem. Jak mladším, tak i straším. Hrozně moc zbožňuji děti. A asi proto je můj sen pracovat na dětském oddělení, ale i taková chirurgie mě baví.

Hraji na keyboard už 6 let. Také jsem Lovatics a zbožnuji Demi. Je to ten nejlepší člověk na světě. Pomocí písniček dostávám sílu. Je to taky moje inspirace a jednou bych jí chtěla potkat osobně.

Mám také mladšího sourozence a pejska. Mám je oba dva moc ráda. I když s bráchou se docela často hádám, zrovna ted když je v pubertě :D

Já si myslím, že jsem toho o sobě řekla hodně, ale pokud máte nějaké otázky tak napište do komentáře v příštím článku na ně odpovím :-)
Ted bych šla k tomu, proč jsem vytvořila tento blog. Docela jsem se nudila a viděla jsem jak mou kamarádku to baví. Tak jsem si řekla co když to bude bavit i mě? Tak uvidíme jak dlouho to bude :-)
A o čem blog bude? Úplně nevím, ale dozvíte se co dělám, co mě baví, nějaké dobré novinky. A možná i něco víc :-)
Doufám, že se vám blog bude líbit a že s ním budete především spokojení :-)

Anett

2 komentáře:

  1. Ahoj Anett jen jsem se chtěla zeptat kde přesně bydlíš (město) u Ostravy díky :)
    #KoLina ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Anett jen jsem se chtěla zeptat kde přesně bydlíš (město) u Ostravy díky :)
    #KoLina ;)

    OdpovědětVymazat